Radio

Sveriges radio har hört av sig och vill göra ett reportage i direktsändning! Det skall handla om Rynkor och Bark samt gå av stapeln i april, när vitsipporna står som spön i backen. Väldigt roligt! Klart jag tackar ja!

Tidningarna Naturvetaren och Torslandatidningen kommer båda att göra ett reportage, och Naturvetaren ville ha en utlottning av min bok.

Försäljningen har tagit fart på allvar och nu verkar även beställningsfunktionen på hemsidan här att fungera. Grymt!

Själv längtar jag efter åren. Den kommer snart!

2 kommentarer

 1. Läste Fem frågor till dig i GP i lördags och blev helt betagen! Jag blev helt tagen och rörd. Fick en påminnelse om hur underbar skogen är för mig och hur träd är älskvärda. Likaså hörde jag i somras en sommarpratare, Jögge Sundkvist, som pratade så underbart vackert om hur han snidar i trä. En stor konstnär som kan trolla med kniven när han har rätt träslag i händerna. Du kanske hörde du hans sommarprogram? Han gör ju fantastiska saker av träbitar! Skickade artikeln om dig till honom. Han blev också imponerad av artikeln! Då blev jag glad, en bekräftelse på min goda smak! Han skulle också beställa boken. Det har jag gjort nu och jag hoppas det finns några böcker kvar! Håller du någon föreläsning snart i vår omnejd? Jag bor i Kungälv.

  1. Hej Barbro!
   Vad roligt att du gillar min ide’! Din bokbeställning har kommit fram och boken skickas snart, normalt får vi iväg böcker på måndagar.
   Jörgen Sundqvist hade jag missat, men det skall jag absolut kolla upp! Det låter som en man med magiska händer.
   Tack för att du tipsade vidare om ”Rynkor och Bark”.
   Jag har fått förfrågningar på föreläsningar tidigare. Det skulle kunna bli till hösten, men jag får jobba lite på det först och se i vilken form dt kan bli. Lyssna gärna på Sveriges Radio morgonen den 23 april, för då är jag med i programmet Naturmorgon.
   Vänliga hälsningar och med hopp om att våren snart är här!
   //Linnea

Lämna en kommentar